Unika T-shirt förpackningsidéer för merförsäljning

Du är i branschen för att visa nya idéer, så att hitta unika och intressanta sätt att förpacka skjortor kan leda till ett uppsving i kundengagemang och försäljning. Här uppmuntrar vi våra kunder att tänka utanför boxen när det gäller förpackningar för t-shirts och i dag presenterar vi några unika sätt att närma sig t-shirt förpackningar för att bättre locka köpare.

Rulla en tröja och sätt band om den

Band är ett enkelt och effektivt sätt att lägga till ett meddelande eller att tydligt identifiera skjortan storlekar. Det är också ett utmärkt sätt att göra din t-tröjor ser snyggt och organiserat.

Komprimera dina Tees i en bok

Ett stort och unikt sätt att paketera shirts är att komprimera dem i form av en bok med Bookwear. Din skjorta komprimeras sedan lindas med ett bokomslag som ger en unik design med kundens budskap.

När din klient ger dessa små böcker till sina viktigaste kunder är det mer än bara byltet insidan som gör en inverkan. Det är graden av engagemang och spänning.

Välj intressanta former och förpackningar

Istället för att bara förpacka tshirtarna i polypåsar så kansek man kan ta hjälp av idéer som dessa roliga livsmedelskartonger eller med hjälp av en burk eller bägare som kan återanvändas.

Vilka är några av de unika sätt du har sett t-tröjor förpackade? Kreativa förpackningslösningar är bara ett annat sätt som du kanlåta dina kunder veta att det är du som gäller när det gäller nya idéer, du är deras idéspruta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *