Nätverka på mässor

Sociala medier i all ära men för att få nya nätverk och utvecklas så är det jätteviktigt att få träffa personer på en annan nivå också. För de företag som söker partnerskap eller nya anställda så är mässor och utställningar en väldigt smart väg att gå.

På olika event så får man chansen att mingla och söka kontakt med personer som kan vara bra att ha runt omkring sig. Det finns olika knep till att locka sina besökare till just er monter och ett sätt att göra det är att ta kontakt med ett företag som är experter på event och montrar såsom Dohrns.se.

Meddela personer att ni ska på mässa
Sociala mediers roll kommer in när det handlar om att locka personer till just er monter, dels så kan ni rapportera ifrån eventet och visa att ni är intresserade av att dela med er.

Det kan också locka personer att faktiskt gå till mässan och besöka just er och en häftig mässmonter som tillhör ditt företag. Viktigt att ha med sig till sin monter är visitkort och bra informationsblad som berättar kortfattat om er och vad ni gör.

Det är också viktigt att alla får möjligheten att ta kontakt med er när det passar, det kan handla om er hemsida, någon av de kanaler ni har i sociala medierna eller telefonnummer.

Beroende på vad det är för sorts mässa så ska det finnas relevant information för just ert företag och er monter. Handlar det om en jobbmässa så är det möjligt att man ska ha mycket information om just en yrkesroll som är ledig på företaget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *